Η εταιρεία μας

IMG_6722

Το όνομα Δ. Παπανδρέου είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της καινοτομίας και της εμπιστοσύνης απέναντι στον εργαζόμενο και τον καταναλωτή. Η Soltex τιμά την κληρονομιά της ανανεώνοντας συνεχώς την προϊοντική της γκάμα και ενισχύοντας την σχέση εμπιστοσύνης με το πελατολόγιο της. 

Η Δ. Παπανδρέου Α.Ε. ιδρύθηκε το 1973 με εξειδίκευση στην παραγωγή μεταποίηση υφασμάτων και συστημάτων εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης υψηλών προδιαγραφών. Με το πέρασμα των χρόνων, η εταιρία εξελίχθηκε και αναδείχθηκε πρωτοπόρος σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, χάρη στο πείσμα και το επιχειρηματικό πνεύμα του Δημήτριου Παπανδρέου, ο οποίος επένδυε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων προϊόντων και η προσήλωση στην ποιότητα είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα και αποτελούν πυλώνες της επιχείρησης. Οι αξίες που διέπουν την εταιρία, είναι αυτές που την κατατάσσουν στην κορυφή της προτίμησης χιλιάδων επαγγελματιών και νοικοκυριών εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια.

Στα πλαίσια της συνεχούς εταιρικής της ανάπτυξης, δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς συστημάτων σκίασης και κατασκευών όπως, τεχνικά υφάσματα, πέργκολες, ομπρέλες, υφάσματα εσωτερικής διακόσμησης και roller blinds. Τα προϊόντα της SOLTEX διαθέτουν τεχνολογικές πρωτοτυπίες που συμβαδίζουν με τη σύγχρονη εποχή, προσφέρουν μέγιστη αντοχή, ενώ παράλληλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η SOLTEX είναι υπερήφανη καθώς κατασκευάζει υδροφοβικά, 100% αδιάβροχα αυτοπλενόμενα υφάσματα βασισμένα στη νανοτεχνολογία, με ειδική αντιρρυπαντική επίστρωση και προστασία από τις βλαβερές ηλιακές ακτίνες UVA και UVB. Η απαράμιλλη αισθητική, τα υψηλά standards ποιότητας και τεχνογνωσίας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, την καθιστούν  πρότυπο και καινοτόμο εταιρία.

Skip to content